Blog . Profile . Archive . Email  


مجله کاوش

نزدیک ۹۰% از بازدید کنندگان یک سایت از طریق موتورهای جستجو به آن می رسند. شما اگر وب مستر هستید و یا وبلاگ دارید این ترفندها خیلی به درد شما می خورد تا با گوگل همراه شوید.


cache:www.mysite.com

با استفاده از این دستور، سایت مورد نظر ما اگر توسط گوگل ذخیره شده باشد، آخرین نسخه ذخیره شده در سرورهای گوگل رو برای ما نشون میدهد.البته معمولا ورژن ذخیره شده مربوط به روزهای گذشته می باشد٬ با این روش می توانید ببینید سایت مورد نظر آخرین بار چه زمانی توسط گوگل ذخیره شده است.

link:www.mysite.com

با این دستور گوگل کلیه سایت هایی که به سایت مورد نظر ما (در اینجا mysite.com) لینک داده اند را لیست می کند.

related:www.mysite.com

اگر می خواهید سایت های هم خانواده و شبیه به سایت مورد نظر خود را پیدا کنید از این دستور استفاده کنید. تا آنجایی که من دیده شده، این دستور بیشتر برای سایت های معروف جواب میدهد.

info:www.mysite.com

اطلاعاتی در مورد سایت مورد نظر، که گوگل می تواند ارایه کند.

site:www.mysite.com myword

با استفاده از این روش کلمه مورد نظر خود را می توانیم در یک سایت جستجو کنیم. به جای myword کلمه یا کلمات مورد نظر و به جای mysite سایتی که می خواهیم در آن جستجو کنیم قرار میدهیم.

allintitle:word1 word2 word3

در این روش نتایج جستجو محدود میشود به کلماتی که در عنوان (title) سایت ها بکار رفته است. در این مثال کلیه سایت هایی که کلمات word1 word2 word3 در قسمت عنوان آنها بکار رفته لیست می شوند.



intitle:word1 word2 word3

جستجوی word1 در قسمت عنوان و word2 و word3 در عنوان و متن سایت ها.

allinurl:word1 word2 word3

گوگل در این روش کلیه سایت هایی که در آدرس آنها (URL) کلمات مورد نظر ما به کار رفته را لیست می کند.

inurl:word1 word2 word3

جستجوی word1 در آدرس سایت ها و بقیه کلمات در قسمت آدرس و متن سایت ها.

filetype:myfiletype

اگر به دنبال فایل هستید با این روش میتونید فایل هایی که پسوند خاصی دارند را جستجو کنید.مثلا filetype:doc به دنبال فایل های doc می گردد.
 

نوشته شده در سه شنبه 6 دی 1390برچسب:ترفندهای جستجو در گوگل,ساعت 11:45 توسط محمد| |

موتور جستجو گوگل امروزه به عضوی جدایی ناپذیر وب تبدیل شده است. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از انزل وب، ما اینبار میخواهیم به جای معرفی ویژگی یا خدمات موتور جستجو گوگل،شما را با برخی از ترفندهای سرگرم کننده و جالب این موتور جستجو محبوب آشنا کنیم. Chak Noris را پیدا کنید وارد گوگل شوید و عبارت find Chak Noris را تایپ و بر روی دکمه i’m feeling lucky (در صورتی که نمیتوانید بر روی این دکمه کلیک کنید به اول لینک در نتایج جستجو مراجعه کنید)کلیک کنید. سپس شما عبارت زیر مشاهد خواهید: Google won’t search for Chuck Norris because it knows you don’t find Chuck Norris, he finds you. گوگل نمیتواند Chuck Norris را جستجو کند،زیرا میداند که شما Chuck Norris را پیدا نمیکنید بلکه او شما را پیدا میکند. اگر به آدرس بار مرورگر خود نگاه کنید مشاهد میکنید که به دامنه http://www.nochucknorris.com منتقل شده اید،این دامنه در اصل یک شوخی و صفحه ساختگی شبیه به گوگل است. بارش برف در گوگل وارد گوگل شوید و عبارت let it snow را تایپ و اینتر کنید،اگر کمی صبر کنید مشاهده میکنید که بارش برف در صفحه آغاز میشود و صفحه کمک کم شورع به یخ زدن میکند! گوگل بر عکس وارد گوگل شوید و عبارت elgoog را تایپ و بر روی دکمه i’m feeling lucky کلیک کنید.مشاهده میکنید که همه چیز بر عکس شده است،در اصل اینکار توسط طراحی برعکس دامنه http://elgoog.rb-hosting.de انجام میشود. گوگل را به دور خود بچرخانید وارد گوگل شوید و عبارت DO A BARREL ROLE را تایپ و اینتر کنید،مشاهد میکنید گوگل کل صفحه را یک دور کامل میچرخاند. وقتی که گوگل به هم می ریزد وارد گوگل شوید و عبارت Google Gravity را تایپ و بر روی دکمه i’m feeling lucky کلیک کنید.حالا فقط کافیست یک عبارت را برای جستجو وارد کنید تا ببینید همه چیز چگونه به هم میریزد. گوگل را مانند برج پیزا کج کنید وارد گوگل شوید و عبارت askew را تایپ و اینتر کنید،مشاهد میکنید که صفحه جستجو همانند برج پیزا کج میشود. هنر ascii گوگل وارد گوگل شوید و عبارت ascii art را تایپ و اینتر کنید،مشاهده میکنید که لگو گوگل به حالت ascii art (نوعی هنر جالب برای نمایش تصاویر توسط حروف و اعداد) تبدیل میشود.(در صورتی که تغییری مشاهده نمیکنید به این آدرس https://www.google.com/search?q=ascii+art مراجعه کنید) گاف گوگل وارد گوگل شوید و عبارت recursion را تایپ و اینتر کنید،مشاهده میکنید که گوگل با نمایش ?Did you mean recursion دوباره همان عبارت را به شما پیشنهاد میکند. شوخی اول ماه اپریل گوگل اگر به آدرس http://www.google.com/onceuponatime/mentalplex مراجعه کنید،یکی از شوخی ها اول ماه اپریل سال ۲۰۰۰ گوگل به نام MentalPlex را مشاهده میکیند. بازی Pacman گوگل بازی خاطره انگیز Pacman چندی پیش در لیست Google doodle قرار گرفت،اگر شما میخواهد این بازی زیبا را در لگوی گوگل تجربه کنید کافیست به آدرس www.google.com/pacman مراجعه کنید. هک گوگل اگر میخواهید بدانید گوگل زمانی که هک میشود به چه شکلی در می آید به http://www.google.com/webhp?hl=xx-hacker مراجعه کنید.
نوشته شده در سه شنبه 6 دی 1390برچسب:معرفی و آموزش چند روش جدید جستجوی گوگل,ساعت 11:40 توسط محمد| |


Power By: LoxBlog.Com